Nike Dunk Low Pro SB: Atmos Elephant editie

Nike Dunk Low Pro SB: Atmos Elephant editie

Kouluttajan kunnianosoitus

De fake Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant on kunnianosoitus ikoniselle muotoilulle. Se ei ole virallinen Atmos-yhteistyö, mutta se vangitsee brändin olemuksen.

Muotoilu ja mukavuus

Täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta,väärennös Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant kyseessä palvelee tarpeita sekä muotitietoinen yksilöiden ja ne, jotka laittavat jalka mukavuus ensimmäinen. Muotoilussa näkyy harmoninen yhdistelmä eri elementtejä, jotka osaltaan vaikuttavat sen ainutlaatuiseen ja houkuttelevaan ulkonäköön.

Mukavuus ja muotoilu

fake Nike Dunk onpehmustettu SB kielen mukavuutta. Norsunpainatuksella varustettu kantapää, jossa on Nike-kirjonta, valkoinen välipohja ja musta ulkopohja viimeistelevät muotoilun.

Lanseeraus ja vastaanotto

Nike SB Dunk Low Atmos Elephant julkaistiin marraskuussa 2020. Hinnaltaan 100 dollaria, siitä on tullut suosittu kouluttajien keskuudessa.

Nike SB Dunk Low Atmos Elephant

Nike SB Dunk Low Atmos Elephant lanseerattiin marraskuussa 2020, ja se oli välitön menestys. Kenkä on saanut inspiraationsa vuoden 2006 Air Max 1 Atmosista, joka tunnetaan myös ikonisesta norsupainatuksestaan. Nike SB Dunk Low Atmos Elephant -kengän päällinen on valkoista nahkaa ja mustaa nupukkia, ja siinä on harmaat norsukuvioiset päällysteet sekä läpinäkyvä jade Swoosh. Kengässä on myös pehmustettu SB-kieli, norsukuvioinen kantapääosa, jossa on Nike-kirjonta, valkoinen välipohja ja musta ulkopohja.

Kenkä myytiin 100 dollarin hintaan, mikä on suhteellisen alhainen hinta Niken kouluttajalle. Tämä auttoi tekemään kengästä suositun kouluttajien keskuudessa. Kenkä myytiin loppuun muutamassa minuutissa, ja nyt sitä myydään markkinoilla paljon korkeampaan hintaan.

Nike SB Dunk Low Atmos Elephant on tyylikäs ja mukava kenkä, joka sopii erinomaisesti skeittaamiseen tai vain käyttämiseen. Kenkä on saatavilla kokoja miehille ja naisille.

Toimi nyt

fake Nike Dunk Low Pro SB Atmos Elephant on enemmän kuin kouluttaja. Se on symboli Niken sitoutumisesta innovointiin ja muotoiluun. Se on pakollinen hankinta sneakerheille.

Se, mikä todella erottaa tämän kengän muista, ovat sementinharmaat norsukuvioiset päällysteet. Nämä silmiinpistävät päällysteet eivät ainoastaan lisää suunnitteluun ylimääräistä tekstuuria, vaan myös kunnioittavat klassista ja ikonista kouluttajamallia, mikä tekee siitä puhuttavan kouluttajien ystäville.


pittsburghpenguinsclub

201 Blog posts

Comments